Velkommen til Hillerød Karate Do-Kai

Milnersvej 39, 1. sal, 3400 Hillerød. Email: hillerodkarate@klub-modul.dk

Vejledning

Tilmeld dig kun til et hold, da prisen afspejler deltagelse samt medlemskontingent for angivne periode.
Deltagelse på flere hold el. holdbytning foregår i klubben via instruktørerne.

Klik på medlemskabet herunder for at tilmelde & betale.Sæson: Tilmelding til hold 2017
01.01.2017 til 31.12.2017.

Tilmelding & Betaling

MedlemskabBeskrivelse
 Mini karate
(mini) - 1 hold ledige

Formål: introduktion til karate blandet med god motorisk træning samt leg og sjov.
Adgangskrav: alderskrav fra 5-7 år.
 Nye børn
(nybø) - 1 hold ledige

Formål: træning i kihon- kata- og kumite, som er grundprincipperne indenfor Shotokan karate. Træningen er tilrettelagt således, at eleverne har mulighed for at gå til graduering to gange om året.
Adgangskrav: alderskrav min. 8 år.
 Øvede børn
(øvbø) - 1 hold ledige

Formål: træning i kihon- kata- og kumite, som er grundprincipperne indenfor Shotokan karate således, at eleverne opnår en nødvendig forståelse af karate, som vil blive testet 2 gange årligt ved graduering.
Adgangskrav: min. 9. kyu i Shotokan karate JKA, da eleverne skal have trænet basal kihon pensum på begynderniveau for bl.a. at kunne følge med i Heian kataerne, der undervises i på dette hold. Alderskrav min. 8 år.
 Nye voksne
(nyvo) - 1 hold ledige

Adgangskrav: alderskrav min. 15 år.
 Øvede voksne
(øvvo) - 1 hold ledige

Formål: træning i kihon- kata- og kumite, som er grundprincipperne indenfor Shotokan karate samt introduktion til kamp og sortbæltekataer.
Adgangskrav: min. 8. kyu i Shotokan karate JKA, da eleverne skal have trænet basal kihonpensum på begynderniveau for bl.a. at kunne følge med i Heian kataerne, som der undervises i på dette hold. Alderskrav min. 15 år.
 Brun/sortbælter
(brso) - 1 hold ledige

Formål: undervisning på højt teknisk niveau i kihon- kata- og kumite. Gennemgang af bundkai og pensum til sortbæltegradueringerne.
Adgangskrav: min. 3. kyu i Shotokan karate JKA samt at have trænet aktivt indenfor de sidste 2 år. Udøvere med 1. dan og opefter, der har holdt pause fra træningen, kan komme i betragtning efter en konkret vurdering.
 Turneringshold
(tuho) - 1 hold ledige

Formål: træning i kata og kumite i "stævneform" således, at eleverne bliver mere rutinerede til at deltage i turneringer.
Adgangskrav: min 7. kyu i Shotokan karate JKA, da eleven skal kunne de første Heian kataer, som kræves ved de fleste turneringer. Ydermere kræves det, at man er min. 5. kyu, når der kæmpes kumite. Alderskrav min. 10 år.
NB: turneringsholdet er et tilbud og indeholdt i prisen, når man er tilmeldt ét af de andre hold og i øvrigt opfylder kravene for deltagelse. Særskilt tilmelding til dette hold er således ikke nødvendigt. Såfremt lørdagstræning ønskes, vil man blive tilmeldt iflg. aftale med instruktør.
 Familiehold voksne
(favo) - 1 hold ledige

Holdet og træningen er tilrettelagt således, at der mulighed for at træne sammen med sit barn/sine børn på et niveau, hvor alle kan være med og have det sjovt sammen.
Adgangskrav: alderskrav min. 15 år.
NB: tilmelding til familieholdet for forældre.
 Familiehold børn
(fabø) - 1 hold ledige

Formål: træning i kihon- kata- og kumite, som er grundprincipperne indenfor Shotokan karate.
Holdet og træningen er tilrettelagt således, at der mulighed for at træne sammen med sine forældre på et niveau, hvor alle kan være med og have det sjovt sammen.
Adgangskrav: alderskrav min. 8 år.
NB: tilmelding til familieholdet for børn.
 Passivt medlem
(psml) - 1 hold ledige

Ønskes ikke aktiv deltagelse, men støtte til klubben samt deltagelse i andre forekommende arrangementer, kan tilmelding foretages til dette hold.