Velkommen til Hillerød Karate Do-Kai

Milnersvej 39, 1. sal, 3400 Hillerød. Email: hillerodkarate@klub-modul.dk

Hillerød Budo Klub blev startet af Frank Fürst.

På generalforsamlingen den 18.februar 1982 blev det besluttet at oprette en karateafdeling.
Første træningsdag i den nye afdeling var tirsdag d. 7 september 1982 på Skanseskolen i Hillerød.
Klubben blev optaget i Dansk Karate Forbund i januar 1983.

I 1998 blev Hillerød Budo Klub delt op i to, og Hillerød Karate Do-kai blev en selvstændig klub.
Susanne H. Hansen overtog rollen som Sensei (chefinstruktør) i 1999. I 2011 overtog Søren Larsen Sensei rollen.
I dag holder klubben til huse i sin egen Dojo i Frederiksborg Centeret i Hillerød

Klubbens egne instruktører har gennem tiden været; Frank Fürst, Robert Kattrup, Rudolf Mayer, Mahmood Ul-Hassan, Mohammed Ishaq, Martin Carlson, Adel Ali Zabair, Zaigham Saghir, Lars Bennetzen, Susanne H. Hansen, Thomas Jacobsen og Thomas Bundgaard.

Klubbens instruktørteam består idag af; Søren Larsen, Lars Bennetzen, Rikke Schwaner, Kim Fleron, Henrik Kragelund, Dan Turkenmen og Henrik Strøier.

Ekstra info