Velkommen til Hillerød Karate Do-Kai

Milnersvej 39, 1. sal, 3400 Hillerød. Email: hillerodkarate@klub-modul.dk


2018 01.01.2018  -  31.12.2018
Vejledning
Tilmeld kun til et hold, da prisen afspejler deltagelse samt medlemskontingent for angivne periode. Deltagelse på flere hold el. holdbytning foregår v. klubben.

Mini karate (mini)
Formål: introduktion til karate blandet med god motorisk træning samt leg og sjov.
Adgangskrav: alderskrav fra 5-7 år.
Tilmeld/Læs mere - (1)

Nye børn (nybø)
Formål: træning i kihon- kata- og kumite, som er grundprincipperne indenfor Shotokan karate. Træningen er tilrettelagt således, at eleverne har mulighed for at gå til graduering to gange om året.
Adgangskrav: alderskrav min. 8 år.
Tilmeld/Læs mere - (1)

Øvede børn (øvbø)
Formål: træning i kihon- kata- og kumite, som er grundprincipperne indenfor Shotokan karate således, at eleverne opnår en nødvendig forståelse af karate, som vil blive testet 2 gange årligt ved graduering.
Adgangskrav: min. 9. kyu i Shotokan karate JKA, da eleverne skal have trænet basal kihon pensum på begynderniveau for bl.a. at kunne følge med i Heian kataerne, der undervises i på dette hold. Alderskrav min. 8 år.
Tilmeld/Læs mere - (1)

Nye voksne (nyvo)
Formål: træning i kihon- kata- og kumite, som er grundprincipperne indenfor Shotokan karate. Træningen er tilrettelagt således, at eleverne har mulighed for at gå til graduering to gange om året.
Adgangskrav: alderskrav min. 18 år.
Tilmeld/Læs mere - (2)

Øvede voksne (øvvo)
Formål: træning i kihon- kata- og kumite, som er grundprincipperne indenfor Shotokan karate samt introduktion til kamp og sortbæltekataer.
Adgangskrav: min. 8. kyu i Shotokan karate JKA, da eleverne skal have trænet basal kihonpensum på begynderniveau for bl.a. at kunne følge med i Heian kataerne, som der undervises i på dette hold. Alderskrav min. 18 år.
Tilmeld/Læs mere - (1)

Brun/sortbælter (brso)
Formål: undervisning på højt teknisk niveau i kihon- kata- og kumite. Gennemgang af bundkai og pensum til sortbæltegradueringerne.
Adgangskrav: min. 3. kyu i Shotokan karate JKA samt at have trænet aktivt indenfor de sidste 2 år. Udøvere med 1. dan og opefter, der har holdt pause fra træningen, kan komme i betragtning efter en konkret vurdering.
Tilmeld/Læs mere - (1)

Familiehold børn (fabø)
Formål: træning i kihon- kata- og kumite, som er grundprincipperne indenfor Shotokan karate.
Holdet og træningen er tilrettelagt således, at der mulighed for at træne sammen med sine forældre på et niveau, hvor alle kan være med og have det sjovt sammen. 
Adgangskrav: alderskrav min. 6 år. 
NB: tilmelding til familieholdet for børn. 
Tilmeld/Læs mere - (1)

Familiehold voksne (favo)
Formål: træning i kihon- kata- og kumite, som er grundprincipperne indenfor Shotokan karate.
Holdet og træningen er tilrettelagt således, at der mulighed for at træne sammen med sit barn/sine børn på et niveau, hvor alle kan være med og have det sjovt sammen. 
Adgangskrav: alderskrav min. 18 år. 
NB: tilmelding til familieholdet for forældre. 
Tilmeld/Læs mere - (1)

Fællestræning (fætr)
Formål: træning for alle med pensum i kata på niveau for brun- og sortbælte.
Adgangskrav: alderskrav min. 10 år samt 5 kyu.
NB: fællestræning er et tilbud og indeholdt i prisen, når man er tilmeldt ét af de andre hold og i øvrigt opfylder kravene for deltagelse. Særskilt tilmelding til dette hold er således ikke nødvendigt. 
Tilmeld/Læs mere - (1)

Performance (pefo)
Formål: træning med hovedvægt på indøvelse af kata/kihon/kumité i forbindelse med stævner.
Adgangskrav: fra 8 kyu og nedefter. 
NB: performanceholdet er et tilbud og indeholdt i prisen, når man er tilmeldt ét af de andre hold og i øvrigt opfylder kravene for deltagelse. Særskilt tilmelding til dette hold er således ikke nødvendigt. 
Tilmeld/Læs mere - (1)

Cardiohold (cadi)
Formål: træning med hovedvægt på træning af kredsløb i forbindelse med udøvelse af karate.
Adgangskrav: fyldt 14 år.
NB: cardioholdet er et tilbud og indeholdt i prisen, når man er tilmeldt ét af de andre hold og i øvrigt opfylder kravene for deltagelse. Særskilt tilmelding til dette hold er således ikke nødvendigt.
Tilmeld/Læs mere - (1)

Stævnehold (stæv)
Formål: træning i kata og kumite i "stævneform" således, at eleverne bliver mere rutinerede til at deltage i turneringer.
Adgangskrav: min 7. kyu i Shotokan karate JKA, da eleven skal kunne de første Heian kataer, som kræves ved de fleste turneringer. Ydermere kræves det, at man er min. 5. kyu, når der kæmpes kumite. Alderskrav min. 10 år.
NB: stævneholdet er et tilbud og indeholdt i prisen, når man er tilmeldt ét af de andre hold og i øvrigt opfylder kravene for deltagelse. Særskilt tilmelding til dette hold er således ikke nødvendigt. Såfremt lørdagstræning ønskes, vil man blive tilmeldt iflg. aftale med instruktør.
Tilmeld/Læs mere - (1)

Seniorer/gråbælter (segb)
Motionshold seniorer:
Er du fyldt 60 år og har lyst til at få motion, være mentalt godt styrket, have balance og være stærk? Så har du nu mulighed for at være med på vores "gråbæltehold" for seniorer.
Tilmeld/Læs mere - (1)

Fritræning 1 (frtr)
Formål: tilbud om tid i dojo´en til egen træning efter lyst/behov.
Adgangskrav: børn under 15 år skal være under opsyn af voksen person. 
NB: fritræning er et tilbud og indeholdt i prisen, når man er tilmeldt ét af de andre hold og i øvrigt opfylder kravene for deltagelse. Særskilt tilmelding til dette hold er således ikke nødvendigt.
Tilmeld/Læs mere - (1)

Fritræning 2 (frtr)
Tilmeld/Læs mere - (1)

Passivt medlem (psml)
Ønskes ikke aktiv deltagelse, men støtte til klubben samt deltagelse i andre forekommende arrangementer, kan tilmelding foretages til dette hold.
Tilmeld/Læs mere - (1)

Instruktørtræning (inst)

Formål: hold for træning af instruktørstaben. 
Adgangskrav: instruktørstatus.
NB: særskilt tilmelding til dette hold er ikke nødvendigt. 


Tilmeld/Læs mere - (1)